[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De invloed van de trainerswissel was duidelijk, want met Schmisser, Cerigioni, Maletic, PJ Monteyne en Wieser verschenen maar liefst vijf jongens voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. Een grondig gewijzigde opstelling dus voor de derby tegen titelkandidaat nummer één.

KSVR scoorde onmiddellijk op corner, maar ref Alen keurde de treffer af wegens duwfout. Beide ploegen zaten heel kort op de bal. Na een snelle vrijschop van Van Acker kreeg Lecomte ruimte op rechts, hij bediende Cerigioni, wiens schot prima gered werd door Nardi.

De beide teams waren in die mate aan elkaar gewaagd dat het spel haast voortdurend onderbroken werd door fouten. Een cupmatch dus, met weinig doelgevaar. Bezoeker Imorou draaide zich knap vrij op links, zijn assist belandde op een Roeselaarse voet.

Cercle begon nu iets meer richting Roeselaarse doel op te rukken en kende bij de eerste echte kans succes, met de nodige dosis geluk, toen Tormin aan de tweede paal de bal via het been van Borry en de paal in doel zag verdwijnen. Pech dus voor wit-zwart, dat op zoek moest naar voetballende oplossingen, want sinds het openingskwartier was het niet meer op enigszins dreigende wijze in de buurt van het doel Nardi geraakt. Iets wat voor de rust niet meer lukte.

Ook na de rust onmiddellijk Roeselaarse gevaar en een discutabele beslissing van ref Alen toen Lecomte op weg leek naar de gelijkmaker maar voor buitenspel afgevlagd werd. Wit-zwart probeerde nu hoger druk te zetten maar het kon dit  niet lang volhouden.

Na balverlies van Wieser kon Cercle snel counteren, maar er waren te veel tussenstations nodig om echt te kunnen dreigen. KSVR had ook alle moeite van de wereld om iets klaar te krijgen en net als voor de rust was het aantal doelkansen dan ook heel schaars.

De bezoekers speelden in een zetel, wit-zwart moest machteloos toekijken. En als het dan eens in de aanval leek te gaan, liep er steevast iets mis of werd het teruggefloten door de ref. En toch: twee minuten voor tijd was het plots toch raak, na een aanval die op links begon, op rechts bij Damman belandde en uiteindelijk in de voeten van Alessandro Cerigioni, die Nardi geen schijn van kans liet met een trap in het dak van het doel.

In de blessuretijd werd helemaal te gek. De pas ingevallen Brouwers glipte op aangegeven van de ook al scherp ingevallen Cornet door de buitenspelval en werd door keeper Nardi ten val gebracht. Ref Alen wees zonder aarzelen naar de stip. Raphaël Lecomte zette zich achter de bal, bleef koelbloedig en scoorde! Toch nog een Roeselaarse derbyzege dus na een onwaarschijnlijke ontknoping.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]35′ Tormin (0-1), 88′ Cerigioni (1-1), 92′ Lecomte (str., 2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Borry, PJ Monteyne, Wieser, Van Acker, Lecomte, Dufour (67′ Grisez), Cerigioni (89′ Brouwers) en Maletic (74′ Cornet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge KSV[/av_cell][av_cell col_style=”]Nardi, Taravel, Koné, Palijn, Bruno, Buyl, Tormin, Omolo, Lambot, Imorou en De Belder (75′ De Belder)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]De Belder (C), Van Acker, Imorou (C), Lecomte, Wieser, Cerigioni, Tormin (C)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Alen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]