Voorbeschouwing KFCO Beerschot-Wilrijk – KSV Roeselare

Vrijdag om 20.30 uur speelt KSVR op verplaatsing naar KFCO Beerschot-Wilrijk voor de 13de speeldag en voorlaatste wedstrijd van de terugronde in het eerste periodekampioenschap van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt dit duel op het Kiel in Antwerpen en het duel zal op gang worden gefloten door Jordy Vermeire, bijgestaan door Kristof MeersRaf Eerdekens en 4de official Wesli De Cremer.

De jongens uit de hoofdstad van de provincie Antwerpen eindigden vorig seizoen nog op de eerste plaats in de eerste amateurklasse en konden zo de promotie afdwingen naar 1B. Nu staan de paars-witten na 12 speeldagen op de tweede plaats in de rangschikking met 23 punten (evenveel als leider OH Leuven, maar met een kleiner doelsaldo). Afgelopen weekend werd er door de ‘Ratten’ 2-2 gespeeld tegen de Leuvenaars.

Dit duel is voor Esvee van belang om het elan van de laatste wedstrijden te kunnen verderzetten en om een goed gevoel te kunnen creeëren voor de aanvang van het tweede periodekampioenschap.

KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek vrijdag om 17.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervolle duel.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

vrijdag 27/10/2017

20u30

Olympisch Stadion

Plaatselijk bewolkt | 11 °C

Selectie

KFCO Beerschot-Wilrijk:
Romo, Steelant, Prychynenko, Swinkels, Van den Bergh, Diarra, François, Dom, Van Hyfte, Ekangamene, Essikal, Schaessens, Messoudi (?), Octavio (?), Maes, Losada, Placca, Hoffer

KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Geen informatie beschikbaar
Blessures
  • Geen informatie beschikbaar
Jordy Vermeire

Jordy Vermeire

Scheidsrechter
Kristof Meers

Kristof Meers

Assistent-scheidsrechter
Raf Eerdekens

Raf Eerdekens

Assistent-scheidsrechter
Wesli De Cremer

Wesli De Cremer

Vierde official