[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Bij zijn debuut stelde trainer Dennis van Wijk met Lecomte, Maletic, Ibou, Grisez en Lemoine maar liefst vijf spelers op die tijdens de vorige speeldag in Leuven niet meededen. Dit in een poging om voor een kentering te zorgen na de recente 3 op 15 met een doelsaldo van 2-15. Ook tegenstander Lierse verkeerde in puntennood.

KSVR begon met druk naar voren en na mooi voorbereidend werk van Lecomte en Ibou was de laatste voorzet richting Maletic net niet precies genoeg. En even later was het zelfs al raak: Lépicier kopte een corner van Lecomte door tot bij Nermin Zolotic, die van dichtbij kon afronden. Een ideale start dus, want voor het eerst sinds lang kwam KSVR zelf eerst op voorsprong.

Daarna zagen we een lange periode met veel middenveldspel. Iets over halfweg de eerste helft was er een mooie combinatie Maletic-Brouwers, maar de spits kon net niet voldoende bij de bal. Van Acker haalde uit van ver, de bal zeilde naast. Op een verre voorzet kon Maletic koppen, Goris leek geklopt, maar een verdediger kon op de lijn redden. Alle gevaar kwam dus van wit-zwart.

KSVR haalde duidelijk de bovenhand, en net voor de rust viel ook nog de 2-0. Op corner van Grisez miskeek Goris zich compleet en Marko Maletic kon zijn eerste van het seizoen in de hoek werken. Een mooie bonus dus na een eerste helft waarin Biebauw geen enkele bal te zien kreeg.

Kort na de rust kon Lierse dan toch voor het eerst dreigen toen Elgabas van dichtbij naast kopte. Waarna de volgende kans opnieuw voor de thuisjongens was: Goris kreeg een schot van Van Acker niet onder controle, Ibou stond buitenspel voor de rebound.

De partij kabbelde ondertussen rustig verder. De Kempenaren hadden nu wel meer balbezit, maar liepen zich keer op keer vast op de Roeselaarse verdediging. Na een mooie thuisaanval kwam Brouwers in schietpositie, Goris redde. Even later mikte Ibou voorlangs.

Plots toch bijna weer spanning in de match toen Biebauw een schot van Elgabas wel kon raken, maar Damman zijn doelman toch nog moest bijspringen om de bal weg te werken. Waarna de partij langzaam naar het einde kabbelde. Opdracht volbracht dus voor de jongens van nieuwe trainer van Wijk: een belangrijke zege en voor het eerst dit seizoen geen tegendoelpunt.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]6′ Zolotic (1-0), 45′ Maletic (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Lemoine, Zolotic, Grisez, Ibou, Lépicier, Van Acker, Lecomte (86′ Borry), Maletic (67′ Seoudi) en Brouwers (90′ Cerigioni)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Goris, Elgabas, Laurent (46′ Allach), Buysens, Yakubu, Bourdin, Wils, Diarra, Camargo, Ntambwe (56′ Bougrine) en Yagan (75′ Binst)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Bougrine (L), Elgabas (L), Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Gerrets[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/3ydEuA5Sgpw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/wF3IWKPVfbo’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]