[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
In de derby op Cercle verscheen Godwin voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. De jonge Lemoine behield zijn stek, maar verhuisde naar de linksback om er de geblesseerde Grisez te vervangen.

KSVR startte met balbezit, zonder gevaar. Cercle nam vrij vlug over en op een scherpe flankvoorzet van Mercier moest Biebauw voor het eerst aan het werk. Waarna beide teams heel fel aan elkaar gewaagd bleven en een tijd lang elk om beurt op een sterkere verdediging botsten.

Iets over halfweg de eerste helft kwam er een periode van forsere Cercle-druk, met een aantal hoek- en vrijschoppen. Net in die periode kreeg KSVR een grote eerste kans, ook op vrijschop. De bal raakte niet weg, Brouwers kon van dichtbij afdrukken, Nardi redde knap. Even later werd het wel 0-1: slecht uitverdedigen bij Cercle bracht Mathieu Cornet in balbezit, achternagezeten door twee verdedigers bleef de Roeselaarse spits kalm en hij schoof de bal mooi in de hoek.

Het duurde een tijdje voor Cercle die opdoffer te boven kwam. In de slotminuut van de eerste helft kwam er toch nog een kopbalkans voor Omolo, die over het doel van Biebauw mikte. Ook wit-zwart kreeg er nog eentje toen Lecomte zich een doorgang baande op links en Brouwers bediende, die niet goed kon afwerken. Met 0-1 naar de kleedkamers dus.

Na de rust probeerde Cercle onmiddellijk druk te zetten, maar het eerste echter gevaar liet vrij lang op zich wachten. KSVR verdedigde prima, maar het voetbalde vaak iets te onnauwkeurig uit, zodat de thuisdruk bleef aanhouden en er wel kansen moesten komen. En dit vanop de stip toen Damman eerst onder de bal doorging en Schmisser Tormin foutief afstopte. Mercier plaatste zich achter de bal en trapte die eerst op Biebauw, maar hij kon de rebound verzilveren. Cercle ging er nu helemaal in geloven en toen Zolotic zich verslikte in De Belder moest Biebauw de meubelen redden.

De eerste bezoekende kans na de rust volgde na een misser in de Cercleverdediging: Brouwers van ver aan, Nardi tipte in corner. Op die corner scoorde … Cercle bijna, want alle bezoekers waren mee opgerukt, Mercier kon alleen voor Biebauw verschijnen en die laatste toonde zich de sterkste. Tien minuten voor tijd had KSVR het beoogde puntje dus nog op zak.

Er volgde echter nog een Brugs slotoffensief waarbij het opnieuw alle hens aan dek werd in de Roeselaarse verdediging. Ook aan de overkant werd het nog een warm toen Cerigioni staalhard op de vuisten van Nardi mikte. In de vier minuten blessuretijd gaf de KSVR-verdediging geen krimp meer, en wit-zwart pakte opnieuw een uitpuntje na drie opeenvolgende nederlagen op verplaatsing.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]32′ Cornet (0-1), 65′ Mercier (str., 1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge KSV[/av_cell][av_cell col_style=”]Nardi, Taravel, Palun, Lambot, Vanbelle, Vincent, Omolo (59′ Buyl), Mercier, Barcelos, Tormin (84′ Vagner) en De Belder[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Lemoine, Lecomte (88′ Seoudi), Van Acker, L├ępicier, Godwin (77′ Cerigioni), Brouwers (90′ Borry) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic, Lemoine, Taravel[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/iNFcjDpyaTI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]