Voorbeschouwing Cercle Brugge – KSV Roeselare

Zaterdag om 17 uur speelt KSVR op verplaatsing naar Cercle Brugge KSV voor de 11de speeldag en vierde wedstrijd van de terugronde in het eerste periodekampioenschap van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt dit duel op het Jan Breydelstadion in Brugge en de partij zal op gang worden gefloten door Lothar D’Hondt, bijgestaan door Jimmy CremersBérengère Piérart en 4de official Ben Mesotten.

De jongens uit de hoofdstad van onze provincie eindigden vorig seizoen nog op de zesde plaats in 1B en op de derde en voorlaatste plaats van Play Off 3 en konden zo maar nipt de degradatie ontwijken. Tijdens de reguliere competitie won KSVR toen met 0-3 tegen de Bruggelingen tijdens de eerste periode.

Nu staan de groen-zwarten na 10 speeldagen op de derde plaats met 18 punten (2 meer dan KSVR). Afgelopen weekend werd er door de groen-zwarten nog verrassend met 0-3 gewonnen op Beerschot-Wilrijk.

Dit duel is voor Esvee van groot belang om het elan van de laatste wedstrijden te kunnen verderzetten en een rechtstreekse tegenstander te kunnen terugdringen. KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zaterdag om 15.30 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervolle duel.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zaterdag 14/10/2017

17u00

Jan Breydelstadion

Overwegend zonnig | 20 °C

Selectie

Cercle Brugge:
nog niet vrijgegeven

shirt_roeselare1KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Kjetil Borry heeft zijn speeldag schorsing (na 5 gele kaarten) uitgezeten en moet niet langer toekijken vanop de strafbank.
Blessures
  • Geen informatie beschikbaar
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten en kosten 15,00 EUR. Jongeren (-16) betalen 10,00 EUR en kinderen (-12) slechts 5,00 EUR.

Extra
  • De loketten zullen anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd geopend zijn.
  • Supporters kunnen de verplaatsing maken met de supportersbus van KSVR Till I Die. Inschrijven kan op 0496 14 11 69. Klik hier voor meer informatie…
Scheidsrechters

Lothar D’Hondt

Lothar D’Hondt

Scheidsrechter
Jimmy Cremers

Jimmy Cremers

Assistent-scheidsrechter
Bérengère Piérart

Bérengère Piérart

Assistent-scheidsrechter
Ben Mesotten

Ben Mesotten

Vierde official
Locatie

Adres

Cercle Brugge KSV
Jan Breydelstadion
Olympialaan 74
B-8200 BRUGGE

Parking

Er is een aparte bezoekersparking (Z1) voorzien. Ingang via de Doornstraat.