Volgende week vrijdag 1 december al kunnen we revanche nemen voor de zware nederlaag die we een kleine maand geleden leden op het veld van periodewinnaar Beerschot-Wilrijk. Met hopelijk een goed resultaat in het verschiet, dit weekend tegen Lierse, zouden we toch met wat vertrouwen naar ginder mogen afzakken. De steun van de supporters is daarbij heel belangrijk. Daarom, en omdat het een gewoonte is natuurlijk, zal ook supportersclub KSVR Till I Die aanwezig zijn. De bus(sen) vertrekken om 17u30 van op Schiervelde (kantine beneden).

Wie mee wil kan zich inschrijven via 0496 14 11 69 of via een bestuurslid. Leden betalen €9, leden jonger dan 12 jaar €5 en niet-leden €14.

Extra: wie dit seizoen voor de eerste keer mee gaat met de bus en geen lid is, dient vanaf heden vooraf te betalen. Dit kan door te storten op BE51 8916 8402 9862 (met vermelding van de naam of namen) of cash te betalen aan een bestuurslid. Let op: zolang de betaling niet ontvangen is, ben je niet ingeschreven. Wil je zeker zijn (én zeker bij laattijdige inschrijving), stuur dan een stortingsbewijs door naar ksvrtillidie@gmail.com. Je krijgt daarna een bericht indien je storting, en bijgevolg ook je inschrijving, in orde is.