[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een mooie overwinning voor de Roeselaarse beloften die het gisteren tegen R Union SG opnamen op het kunstgrasveld van Schiervelde. Van de A-Kern stonden Wang, Wieser, Xu en Samyn in de basis.

Het waren nochtans de Brusselaars die meteen op rozen zaten. Al in de openingsminuut trapte Boujida de geel-blauwen op voorsprong (0-1). Desendre herstelde tien minuten later het evenwicht (1-1). Na de rust wast het opnieuw de beurt aan Desendre. Hij zette wit-zwart op voorsprong (2-1). Deze voorsprong werd nooit meer bedreigd en Roeselare liep verder uit via Samyn (3-1) en de ingevallen Verlinde (4-1).

Deze overwinning brengt de beloften op een vierde plaats in het klassement. De volgende wedstrijd is voorzien op maandag 04 december 2017 om 20u00. Dan nemen de beloften het thuis op tegen KFCO Beerschot Wilrijk.

KSV Roeselare B Laverge, Van Poucke, Wang, Verbrugge, Devos, Wieser (46′ Ballegeer), Xu (66′ Zymeri), Janssens, Samyn (77′ Vandeweghe), Colpaert, Desendre (58′ Verlinde)
R Union SG B Van Der Meeren, Ponda Vinda (58′ Lachi), Cimpaka Kapeta, Afallah, Malkoc, Sefaj (58′ Nsa Ilosau), Otu (69′ Pale Mone Sanzon Sie), Figueroa Lopez, Buijida, Constantinides, Scaunet (47′ Imbata)
Doelpunten 01′ | 0-1 | Boujida
12′ | 1-1 | Desendre
52′ | 2-1 | Desendre
67′ | 3-1 | Samyn
85′ | 4-1 | Verlinde
Scheidsrechters Dumarey, Degraeve, Debel
Gele kaarten 31′ Xu, 33′ Ponda Vinda, 42′ Verbrugge
Rode kaarten /

[/av_textblock]