[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Al het nieuws van de afgelopen dagen, gegoten in een handig woensdags overzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Conditietrainer Joost Desender verlaat de club en trekt naar KV Oostende. Joost stond sinds begin dit seizoen in voor de fysieke paraatheid van de spelers. We willen Joost bedankten voor zijn geleverde werk en inzet en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe functie bij de Kustboys.
  • Kevin Van Damme is komende zondag scheidsrechter van dienst. Hij zal bijgestaan worden door assistenten Kevin Monteny en Pieter Becquet. Ken Vermeiren is de vierde man.
  • Tickets voor de wedstrijd van komende zondag zijn beschikbaar in voorverkoop alsook aan de loketten de dag zelf. Deze zullen open zijn vanaf 15u00. Alle info kan je hier terugvinden.
  • Wegens de Jaarbeurs zal het zondag ongetwijfeld er druk worden op en rond Schiervelde. Vertrek dus zeker tijdig naar het stadion zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.
  • Ons Homeless Team ‘Oltegoare Roeselare’ trekt op 06 en 07 november richting het Sporta-centrum te Tongerlo voor de BHC-days. Zij trappen met deze tweedaagse winterstage het seizoen op gang met trainingen, wedstrijden en teambuildingsactiviteiten, samen met andere teams die actief zijn in de nationale competitie.

[/av_textblock]