[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/02/slider_shop.jpg’ attachment=’4914′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Wouter Biebauw miste als enige speler voorlopig nog geen enkele competitieminuut. In zijn spoor volgt Thibaut Van Acker. Hij startte in alle 14 matchen maar werd reeds twee maal vervangen. Enkel Wang, Wilmots, Van Cauwenberghe en De Winter verzamelden nog geen competitieminuten.
  • Die laatste, Thibaut Van Acker staat samen met Davy Brouwers aan de kop van onze topschutterslijst. Ze scoorden elk drie maal.
  • Onze competitiepartner Proximus schenkt €2.500 aan 15 amateurclubs om hen te helpen met het realiseren van een noodzakelijk project! Surf snel naar www.sponsormyteam.be om deel te nemen.
  • Onze Homeless Team was maandag en gisteren, dinsdag, op de nationale kick-off in Tongerlo. Deze tweedaagse activiteit is een teambuildingsmoment waarop alle ploegen samenkomen om het seizoen officieel af te trappen. En of ze zich amuseerden!
  • Deze ochtend trekken de spelers in verschillende groepen naar het Stedelijk Sportstadion voor lactaattesten.
  • Voor de wedstrijd van komende zondag in en tegen OH Leuven werd dhr. Ben Mesotten aangeduid als scheidsrechter. Hij zal bijgestaan worden door zijn assistenten Vito Di Vincenzo en Michael Geerolf. Lothar D’Hondt vervolledigt dit viertal. Het is de eerste maal dat Mesotten dit seizoen een wedstrijd van ons zal leiden. Hij was wel al meermaals vierde man. Vorig seizoen floot hij de thuiswedstrid om 16 oktober tegen AFC Tubize. Roeselare won er met het kleinste verschil.

[/av_textblock]