[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Op dit moment start in Deinze een oefenwedstrijd tegen Club Brugge KV. Deze wedstrijd is niet toegankelijk voor publiek. Bedoeling is om spelers die afgelopen weken minder minuten maakten wedstrijdritme te laten opdoen.
  • De beloften verloren afgelopen maandag hun competitiewedstrijd in en tegen OH Leuven met 3-1. Het verslag kan je hier terugvinden. Met dertien punten uit elf wedstrijden staan de beloften op een vijfde plaats in het klassement.
  • Scheidsrechter voor de wedstrijd van nu zaterdag tegen K Lierse SK is Ken Vermeiren. Hij zal bijgestaan worden door zijn assistenten Yves Kenens en David Symons. Kevin Van Damme is de vierde man. Vermeiren floot dit jaar nog geen enkele maal Roeselare. Vorig seizoen deed hij dat wel in vier wedstrijden. KSV Roeselare – OH Leuven (2-2), R Union SG – KSV Roeselare (1-2), Lommel United – KSV Roeselare (1-1) alsook de eerste finalewedstrijd op de Bosuil (3-1).

[/av_textblock]