[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Gisterenavond trok het beloftenteams van Tom Colpaert richting OH Leuven. De Leuvenaars kwamen met een stevig elftal (zie hieronder) aandraven terwijl bij Roeselare Van Cauwenberghe de enige A-kern speler was.

Leuven kwam al vroeg op voorsprong via Odibo en net na het halfuur verdubbelde Berben de score. Drie tellen later lukte Colpaert de aansluitingstreffer. Nog voor de rust stond de eindstand al op het bord. Azevedo legde met de derde Leuvense treffer in minuut 40 de eindstand vast.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0 | 10′ | Odibo
2-0 | 35′ | Berben
2-1 | 38′ | Colpaert
3-1 | 40′ | Azevedo
Scheidsrechters Vanlaeken, Pelgrims, De Breucker
Gele kaarten Gillekens (30′), Ballegeer (70′), Colpaert (80′)
Rode kaarten Geen

[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’OH Leuven B’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

NR NAAM IN OUT
Basiself
1 Henkinet Laurent
2 Masangu Kensau 84′
3 Gillekens Jordy
4 Boulenger Benjamin
5 Laes Brent
6 Mertens Jenthe 65′
7 Azevedo Thomas 84′
8 Gorius Julien
9 Kostovski Jovan
10 Berben Geert
11 Odibo Godwin 65′
Wisselspelers
21 Vlogaert Tony
12 Gaye Mame Thierno
13 Kyere Derick 65′
14 Sula Din 84′
15 Allemeersch Arthur
16 Bunga N’Kala Keinus 84′
17 Beaupain Tanguy 65′

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’KSV Roeselare B’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

NR NAAM IN OUT
Basiself
23 Van Cauwenberghe Steph
2 Van Poucke Joren
3 Vandeweghe Sammy
7 Zymeri Duard 66′
14 Verbrugge Brent
15 Devos Arthur
17 Desendre Thiemen
18 Janssens Luca
19 Verlinde Simon 80′
20 Colpaert Hasse
33 Ballegeer Shun
Wisselspelers
1 Laverge Juliaan
24 Van Bever Lander
25 Loosveldt Dries
27 Wheaton Emiel 66′
28 Callens Louis 80′

[/av_textblock]
[/av_one_half]