[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/10/slider_inkomtickets.jpg’ attachment=’10384′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Naast KSV Roeselare – KVC Westerlo (om 17u00) is er zaterdagmiddag ook de Westlaanrun op de site Schiervelde met de start van de hoofdwedstrijd om 15u15. Deze loopwedstrijd passeert letterlijk aan de voordeur van ons hoofdstadion waardoor er enkele aanpassingen zijn.

De poorten van het stadion gaan om 16u00 open. Vanaf dan tot einde loopwedstrijd kan de hoofdingang van het stadion en de ticketbox enkel bereikt worden via P2 (zie plan). Medewerkers, pers en VIP kunnen hun gebruikelijke ingang gebruiken.

P2 is voorzien voor VIP, medewerkers en pers. Op P3 (jeugd) kan geparkeerd worden tot en met 13u30. Vanaf dan geldt er een parkeerverbod.

Voor een vlotte circulatie vragen wij om bovenstaande richtlijnen en de richtlijnen van de steward op de site zelf vlot op te volgen. P1 en PREO zijn ter beschikking.
[/av_textblock]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/20171118.jpg’ attachment=’10654′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]