Voor deze 46ste editie biedt Panini België een unieke stickercollectie aan met 378 stickers van alle ploegen uit play-off 1 en 2 alsook de 8 ploegen uit 1B.

Welke zijn de sterke punten van dit album?

We lichten alle ploegen uit Play-off 1 door en plaatsen per team één speler in de spotlights. Ook geven we van elk PO I-team een grote groepsfoto (4 stickers). Details over de stadions, spelers en hun bestuur komen natuurlijk ook uitvoerig aan bod.

Voor Play-off 2 starten we met een individuele presentatie van alle spelers. Datum, budget en oprichting van de club alsook de naam en capaciteit van het stadion worden toegelicht.

We eindigen met een beknopte voorstelling van 1B. Hier tonen we telkens de trainer, zijn beste 11, stamnummer, naam en capaciteit van het stadion.

Dit album is een absolute must voor elke verzamelaar, groot of klein.
Een onmisbaar werkmiddel om alle wedstrijden te kunnen volgen of alles te weten te komen over elke speler die in de Belgische eerste of tweede klasse speelt.

Dit jaar is er een exclusieve krasactie verbonden aan de collectie !

In elke zakje, ontdek je een leuke verrassing. Een kraskaart waarmee je gratis stickerzakjes kunt winnen en die je in de deelnemende krantenwinkels kunt inwisselen.

Panini in België

Opgericht in 1970 door Raphaël de Latre du Bosqueau, kent Panini in België zeer snel een groot succes dankzij ondermeer het album Mexico 1970.
De flair van dhr. De Latre du Bosqueau leidt ook tot de ontwikkeling van de “sprint”-albums die iconen uit de wielerwereld (Eddy Merckx) illustreerde. Het concept “stickeralbums” breidt zich in de daaropvolgende jaren sterk uit. Liefhebbers van zowel dieren als tekenfilmpersonages komen aan hun trekken maar voetbal blijft tot op de dag van vandaag het allerbelangrijkste product van de uitgeverij.
Het bedrijf wordt nu beheerd door zijn zoon Thierry en is de oudste partner van Panini Italië (4de grootste jeugduitgeverij in Europa) en de Pro League. Op deze manier heeft Panini België sinds 1970 deel uitgemaakt van alle Belgische & internationale voetbalmomenten.