[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Zolotic was geblesseerd, Lemoine nam zijn plaats in. Ook Van Acker (na schorsing) kwam terug in de ploeg. De eerste plaats in de tweede periode stond op het spel, en – nog belangrijker – ook de vierde plaats in de algemene rangschikking.

KSVR eiste onmiddellijk het balbezit op, Lierse kampeerde even vlug massaal achterin. En toch konden de bezoekers langs Elgabas voor de eerste dreiging zorgen, maar Biebauw stond paraat. KSVR combineerde goed, maar het was moeilijk om door de versterkte bezoekende verdediging te raken.

Na een kwartier gingen de Kempenaren iets hoger voetballen, en ondanks de weinige doelkansen bleef het een aantrekkelijk kijkstuk voor de toeschouwers. Er volgden enkele corners waarop de Lierse defensie baas bleef en na een mooie Roeselaarse aanval kopte Cornet in de handen van Rakovsky. Een vrijschop van Grisez ging naast.

Ook aan de overkant vielen enkele kleine kansen, maar niet om de Roeselaarse verdediging in verlegenheid te brengen. Een logische 0-0 bij de rust dan ook.

Onmiddellijk na de rust was KSVR op achtervolgen aangewezen toen Yagan de bal van aan de zijkant van het veld op onnavolgbare wijze in doel krulde. Wit-zwart reageerde met een schot van Brouwers, dat over het doel van Rakovsky.

Na een opstootje tussen Cornet en Ntambwe gingen de poppetjes even aan het dansen. De ref bedacht beide kemphanen met geel. KSVR moest nu alles op alles zetten. Op voorzet van Dufour kopte Cornet goed, Rakovsky haalde de bal uit de hoek. Dufour kreeg even later zelf een mooie kans, maar zijn volley ging naast.

Aan de overzijde was op poging van Joachim een prima redding van Biebauw nodig om de 0-2 te verhinderen. Dit was maar even uitstel, want even later kwam de verdubbeling van de voorsprong er toch toen Elgabas van dichtbij kon afwerken. KSVR gaf zich nog niet gewonnen en op assist van Godwin kon Mathieu Cornet de bal in twee keer voorbij Rakovsky werken. De volledige Roeselaarse kant van het stadion schreeuwde even later om een strafschop toen Cornet neerging, maar de ref hapte niet toe.

Op een scherpe voorzet van Damman stond geen enkel withemd op de goeie plaats om af te werken. Wit-zwart bleef nu constant drukken, maar de taaie Lierse verdediging gaf geen krimp meer. De eerste thuisnederlaag meteen onder trainer van Wijk na een nochtans goeie wedstrijd.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]47′ Yagan (0-1), 70′ Elgabas (0-2), 75′ Cornet (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Lemoine, Grisez, Lecomte, Seoudi (51′ Godwin), Van Acker, Dufour (77′ Maletic), Brouwers (85′ Cerigioni) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Rakovsky, Frans, Elgabas (85′ Yakubu), Laurent (85′ Diarra), Buysens, Bourdin, Wils, Joachim (90′ Binst), Camargo, Ntambwe en Yagan [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Damman, Cornet, Ntambwe (L), Lecomte, Elgabas (L), Rakovsky (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/syRRxCZREWw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]