Ook in de nieuwjaarsperiode is KSVR nooit ver weg, vandaar dat we u toch willen attent maken op het feit dat de volgende verplaatsing naar Union voor de deur staat, nl. op zondag 7 januari is het zover. De voorbije edities van deze wedstrijd moesten we u meegeven dat er op de dag zelf geen tickets verkocht worden aan de ingang van het Koning Boudewijnstadion. Dat is deze keer niet anders. Bij deze hieronder wat meer info omtrent deze verplaatsing.

De bus(sen) van supportersclub KSVR Till I Die vertrekken om 15u30 van op Schiervelde. Leden betalen €9, leden jonger dan twaalf €5 en niet-leden €14. U dient dus vooraf uw ticket aan te kopen op het secretariaat of u kan doorgeven aan de supportersclub dat zij het ticket moeten voorzien. U dient dit dan wel vooraf te storten op hun rekening, samen met de busprijs. Hieronder een handig overzicht. Wie toch nog vragen heeft, kan die stellen via 0496 14 11 69 of via e-mail. Inschrijven kan ook via dit nummer of via een bestuurslid.

Aangezien er enkel tickets verkrijgbaar zijn in voorverkoop biedt supportersclub KSVR Till I Die voor deze wedstrijd een formule aan waarin busvervoer en wedstrijdticket inbegrepen zijn. Min 16-jarigen hoeven niet vooraf te storten maar moeten uiteraard ook wel inschrijven voor de bus en indien ze wensen dat de supportersclub hun ticket haalt, dit ook melden.

Vertrek bus 15u30 (Schiervelde)
+16 (lid) 25 EUR (busvervoer + wedstrijdticket)
+16 30 EUR (busvervoer + wedstrijdticket)
-12 (lid) 6 EUR (busvervoer + wedstrijdticket) (hoeft niet vooraf gestort te worden maar mag)
-16 (lid) 10 EUR (busvervoer + wedstrijdticket) (hoeft niet vooraf gestort te worden maar mag)
-16 15 EUR (busvervoer + wedstrijdticket) (hoeft niet vooraf gestort te worden maar mag)
Betaling Vooraf op het nummer BE51 8916 8402 9862. Inschrijving enkel geldig indien betaling ontvangen.
Verdere info www.ksvrtillidie.be