[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/12/slider_dewarmsteopwarming.jpg’ attachment=’11142′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Toen Wesley (speler Homeless-Team) bij de officiële voorstelling, omringd door zijn ploeggenoten, supergemotiveerd de woorden ‘ze zullen nog van ons ploegske verschieten‘ uitsprak, ging er een warm gevoel door de zaal heen. Het gevoel dat dit project echt iets kan betekenen voor mensen die het even moeilijk hebben bereikte iedere aanwezige. Momenteel draait ons Homeless Team op volle toeren en werden en bij de spelers al heel wat positieve stappen gezet.

Samen met stadionomroeper Jonas organiseren we voor de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge KSV (08 december 2017 om 20u30) en AFC Tubize (17 december 2017 om 16u00) de warmste opwarming ten voordele van het Homeless team van KSV RoeselareHet concept is eigenlijk heel eenvoudig. Op verschillende manieren (zie hieronder) kan je op voorhand jouw warmste opwarmplaatje aanvragen. De meest aangevraagde liedjes zullen we dan afspelen tijdens de opwarming van de twee laatste thuiswedstrijden van dit kalenderjaar. Met alle inzendingen doen we nog een ‘specialleke’ tegen Kerstmis.

Jonas en Evert zullen ook aanwezig zijn op de Kerstmarkt in Roeselare op zondag 10 december 2017. Aan het standje van KSVR Till I Die zal je ook plaatjes kunnen aanvragen die ze dan live afspelen ten voordele van dit project.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HOE JOUW WARMSTE PLAATJE AANVRAGEN?’ progress=’100′ color=’orange’ icon_select=’yes’ icon=’ue802′ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Online (zie onderaan dit bericht)*
  • Via ‘de box’
    • Aan secretariaat (vanaf maandag 04.12.2017)
    • In jeugdkantine (vanaf dinsdag 05.12.2017)
    • Pop-Up Shop (tijdens de twee thuiswedstrijden)
    • Kerstmarkt Roeselare op zondag 10 december (Stand KSVR Till I Die). Hier worden alle aangevraagde plaatjes live gespeeld.

* Online kan je een plaatje aanvragen voor één, twee of vijf euro. Door het ‘aantal’ te verhogen in je ‘winkelmand’ kan je het bedrag eventueel verhogen naar wens. In de box of op de kerstmarkt kan je het bedrag zelf kiezen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HOMELESS TEAM ‘OLTEGOARE ROESELARE’’ progress=’100′ color=’orange’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Het Homeless Team ‘Oltegoare Roeselare’ werd midden maart 2017 boven de doopvont gehouden. Dit team kadert in het project van de Belgian Homeless Cup.

Dit project is een sociaal-sportieve voetbalploeg voor mensen die kampen met uiteenlopende problematieken zoals dak- of thuisloosheid, drankproblemen,…

We geloven dat elke persoon die de moed en kracht in zich vindt om iets aan zijn situatie te doen, een winnaar is. Elke persoon in een moeilijke situatie is een vechter, overlever. We zijn overtuigd dat iedereen zwaktes maar ook sterktes heeft, dat iedereen talenten en mogelijkheden heeft, dat niemand ‘hopeloos’ of ‘verloren’ is voor de maatschappij. Vanuit de kracht die de spelers in zich hebben, en de motivatie die voetbal biedt, kunnen zij met de juiste ondersteuning hun leven opnieuw een positieve wending geven.

Wij geloven in de kracht van voetbal en van mensen!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’JOUW FAVORIETE OPWARMPLAATJE ONLINE AANVRAGEN’ progress=’100′ color=’orange’ icon_select=’yes’ icon=’ue801′ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Je kan zelf het bedrag bepalen. Klik op winkelmand bij de producten hiernaast om een bepaald bedrag toe te voegen. Klik je bv. op 1 EUR en op 2 EUR dan is jouw bedrag 3 EUR in totaal. Je kan alles volgen via het winkelmandicoontje die rechtsboven verschijnt bij je eerste klik. Betalen kan via bancontact.

Wanneer je jouw gegevens moet invullen, is het onderste vak voorbehouden om jouw warmste plaatje neer te pennen. Alvast een warme merci!
[/av_textblock]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_productslider categories=’71’ columns=’3′ items=’4′ wc_prod_visible=” wc_prod_hidden=” wc_prod_featured=” offset=’0′ sort=’price’ autoplay=’no’ interval=’5′]
[/av_two_third]