[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/12/slider_foodfoot_stoofvlees.jpg’ attachment=’11134′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 08 december speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen Cercle Brugge KSV. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we vanaf 18u00 een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge KSV is het menu gevuld met stoofvlees en vol-au-vent (met goudgele frietjes natuurlijk). Voor slechts 12 euro (betaling gebeurt ter plaatse) kan ook jij je voeten onder een Schierveldse tafel schijven.
[/av_textblock]

[av_button label=’Inschrijven’ link=’manually,https://goo.gl/forms/EfgCccimzVMeTjj03′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]