[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Na drie opeenvolgende nederlagen wilde KSVR toch  nog met een goed gevoel de winterstop in, en daarvoor moest het absoluut zien te winnen tegen rode lantaarn Tubize. Met Ibou, Zolotic en Dufour verschenen ten opzichte van de derby tegen Cercle drie nieuwe gezichten aan de aftrap. Wit-zwart begon dan ook met aanvallende intenties, maar het botste op een stevige bezoekende muur.

Na goed tien minuten kreeg Lecomte op aangeven van Samyn een eerste kans, maar de Roeselaarse kapitein schoof de bal nipt naast. Aan de overkant werd een schot van de snelle Zenke afgeblokt in corner. Op hoekschop kwam Schmisser nog eens dicht bij een doelpunt, maar een verdediger kon redden. Verder was het voor KSVR vooral zoeken naar precisie binnen het strafschopgebied.

Op het half uur klom Tubize op voorsprong toen Weymans na een lang uitgesponnen aanval een voorzet van Dudouit kon binnenkoppen. Lecomte kreeg vrij vlug een kans op de gelijkmaker, maar zag zijn schot afgeblokt door Weymans. Enkele seconden later strandde een kopbal van Samyn op de dwarsligger. De misschien wel mooiste kans kwam er daarna voor Schmisser, maar op corner kopte hij helemaal vrijstaand en van vrij dichtbij toch nog over. Voor de rust kwam de verdiende en broodnodige gelijkmaker er dus niet meer.

De bezoekers leken het best uit de kleedkamers te komen en toch hingen de bordjes vrij vlug in evenwicht toen Gregory Grisez een vrijschop mooi en onhoudbaar in de hoek deponeerde. KSVR ging er nu helemaal in geloven en toen Samyn Brouwers op rechts wegstuurde, paste de laatste te flauw richting Godwin, waardoor een ideale kans op de 2-1 verloren ging.

Om te kunnen blijven dreigen kreeg wit-zwart ietst te weinig lijn in de acties, en bovendien moest het steeds op de hoede blijven voor bezoekende tegenprikken. De pas ingevallen Borry liep op corner ei zo na de bal binnen.

Op een vrijschop van Van Acker wees ref Mesotten resoluut naar de stip na een trekfout van een bezoekende verdediger. Kapitein Lecomte plaatste zich achter de bal en zag zijn penalty gered door Defourny. Een unieke kans gemist dus! Dezelfde Defourny hield zijn ploeg even later opnieuw knap overeind op een mooie poging van Brouwers.

Waarna een ongelooflijke anticlimax volgde toen Nirisarike in de slotminuut aan de tweede paal een vrijschop binnenkopte. Er volgden nog vier minuten blessuretijd, waarin een aangeslagen KSVR niet meer bij machte was om nog te reageren. Met een rampreeks van nul op twaalf  naar de winterstop dus.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]31′ Weymans (0-1), 53′ Grisez (1-1), 90′ Nirisarike (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Lemoine, Schmisser, Zolotic, Grisez (74′ Borry), Ibou (52′ Godwin), Van Acker, Dufour, Lecomte, Samyn en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny, Dudouit, Garlito, Babic (70′ Gouw), Videmont (91′ Alfaiate), Carlier, Weymans, Ba, Köse, Zenke (65′ Stevance) en Nirisarike[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny (T), Zolotic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/1-IZCwqeLmI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/zENnF_EYU5c’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]