[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De beloften, aangevuld met De Winter, Kargbo, Brodic, Ibou en Gravenberch wonnen hun wedstrijd in en tegen de voorlaatste in de stand KVC Westerlo. Het was Kargbo die de wedstrijd al rond het kwartier in een beslissende plooi legde. De zege kwam nooit meer in gevaar en hierdoor klimmen onze beloften naar een vierde plaats in het klassement.

Doelpunten 13′ Kargbo (0-1), 18′ Kargbo (0-2)
Scheidsrechters Osier, De Vos, Lemmens
Gele kaarten 44′ Zymeri (ROE)
Rode kaarten Geen

[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_heading heading=’KVC Westerlo B’ tag=’h4′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

NR NAAM IN OUT
Basiself
30 Caubergh Pieter
2 Raemaekers toon
3 Van Bulck Elian
4 Baerts Brian
5 Auwers Tibeau 81′
6 Reykers Simon
7 Mateso-Liongola Cédric 81′
8 Vallez Nesta 76′
9 Fernandes Da Cunha Gildo
10 Ofori Appiah Kel Aidou
11 Bens Arne 76′
Wisselspelers
26 Coosemans Arne
12 Bonney Bright 76′
16 El Madani Redan 81′
17 Henderix Yannis 81′
18 Molderez Vincent
19 Vandenbossche Jeff 76′

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’KSV Roeselare B’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

NR NAAM IN OUT
Basiself
39 De Winter Yves
2 Vandeweghe Sammy
3 Ballegeer Shun
5 Verlinde Simon 83′
6 Janssens Luca
7 Willemyns Gauthier
9 Kargbo Ibrahim
10 Brodic Fran 83′
11 Sawaneh Ebrahima ‘Ibou’ 73′
18 Zymeri Duard 88′
24 Gravenberch Danzell
Wisselspelers
23 Laverge Juliaan
13 Claeys Maxime 83′
14 Loosveldt Dries 88′
15 Bourgois Michiel 83′
19 Desendre Thiemen 73′

[/av_textblock]

[/av_one_half]