[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De ziekenboeg bleef deels gevuld, want net als vorige week kon trainer van Wijk ook in Westerlo nog geen beroep doen op de afwezigen Damman en Dufour. Lemoine was er in de verre Kempen wel opnieuw bij. Hij vormde mee het hart van een verdediging met drie achterin naast het duo Lépicier-Schmisser. Bij Westerlo versierde de pas overgenomen Van Eenoo zijn eerste basisplaats.

Beide ploegen deden er goed aan om niet te verliezen. Vooral bij de Kempenaars, na een drie op twaalf voorlopig laatste, was de nood om punten hoog. Wit-zwart hield vast aan de tactiek waarmee het op Union in extremis de volle buit meegraaide en dat leverde na dik tien minuten Cornet een eerste bijna kans op toen Samyn de bal voor doel kon trekken, maar zijn poging kon door een teruggesnelde Westerlo-verdediger nog net op tijd worden afgeblokt. Een zeldzame prik in een eerste halfuur dat voor het overige potdicht leek te zitten, want op een kopbal van Osaguona (hoog over) en een lage schuiver  van Annys (gekraakt naast) na kreeg ook de thuisploeg nauwelijks een de term waardige aanval in elkaar geknutseld.

Weinig beterschap na de rust, want ook nu hielden de twee teams voet bij stuk en bleef het wachten op noemenswaardige kansen. Tot overmaat van ramp moest KSVR het na een overtreding van Seoudi op Alessandro het al snel met z’n tienen zien te rooien. Van Wijk reageerde en bracht Wieser in de ploeg, die naast Van Acker mee het slot op de deur moest gaan houden. Het balbezit was nu voor de Kempenaars, maar meer dan een tweede poging van Osaguona (op Biebauw) en een wenkende mogelijkheid voor Heymans (die tien minuten voor tijd voorlangs schoof) kregen die tot het ongenoegen van thuistrainer Peeters evenmin bij elkaar gespeeld. Een niet onlogische 0-0 dus en een resultaat waarmee, gezien de numerieke minderheid, vooral de bezoekers vrede mee konden nemen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Langendonck, Dewaele (67′ Peffer), Rougkalas, Biset, Corstjens, Christensen, Van Eenoo, Alessandro, Annys (77′ Heymans), Osaguona en De Ceulaer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, M. Monteyne, Schmisser, Lépicier, Lemoine, Grisez, Lecomte (62′ Wieser), Van Acker, Seoudi, Samyn (89′ Cerigioni) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lemoine, De Ceulaer (W), Biebauw, Corstjens (W), Cerigioni[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]57′ Seoudi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_video src=’https://youtu.be/Rvx3xx5rE80′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]