[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Geen Brouwers (niet volledig hersteld van ziekte), Damman (nog niet volledig fit na blessure) en Lemoine (ziek) in de kern afgelopen zondag. Het is afwachten of ze vrijdag beschikbaar zullen zijn.
  • Lecomte en Schmisser staan nog steeds op één gele kaart van een speeldag op de strafbank. Na afgelopen weekend komen ook Zolotic en Seoudi in schorsingsgevaar.
  • Tickets voor de wedstrijd in en tegen KVC Westerlo van komende vrijdag zijn zowel beschikbaar op het secretariaat van KSV Roeselare als op de wedstrijddag zelf aan de loketten. Tickets kosten 10,00 EUR. 12 tot 15 jarigen betalen 5,00 EUR. Min 12 jarigen betalen 2,50 EUR. Bij aankoop van tickets in voorverkoop komt er telkens 1,00 EUR interclubverkoopkost bij.
  • Wil je de verplaatsing naar Westerlo maken met de bus? Dan kan je dit doen met supportersclub KSVR Till I Die. Alle info kan je hier terugvinden.
  • De scheidsrechter voor komende vrijdag is dhr. Ben Mesotten. Hij zal bijgestaan worden door zijn assistenten Quentin Blaise en Raf Eerdekens. Kevin Van Damme is de vierde man.
  • Vrijdag wordt de derde ontmoeting van dit seizoen tussen scheidsrechter Mesotten en Roeselare. Hij floot eerder OH Leuven – KSV Roeselare (1-1) en KSV Roeselare – AFC Tubize (1-2). Vorig seizoen floot hij één wedstrijd van Roeselare. Dat was de thuiswedstrijd op 16.10.2016 tegen Tubize (1-0).
  • Aandachtig volger van de training deze morgen was onze nieuwe teammanager Olivier De Cock. Morgen na de training halen we hem even voor de camera om verder met hem kennis te maken.

[/av_textblock]