[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Dufour, Damman, Brouwers en Lemoine waren niet beschikbaar voor de eerste wedstrijd van 2018, en zo verscheen Martijn Monteyne sinds heel lang weer eens aan de aftrap. In de heenronde kreeg KSVR een droge 4-0 aan de broek op de Heizel en het wilde dit keer dus absoluut beter doen, vocaal gesteund door onder andere de Chinezen van de U19 van Rehne Beijng.

Wit-zwart startte vanuit een compacte verdediging. Union wist daar niet onmiddellijk raad mee en de eerste opwinding liet dan ook even op zich wachten. De bezoekers rekenden op scherpe tegenprikken. Op één daarvan ging Lecomte in verdachte omstandigheden neer na een assist van Samyn, maar ref Vermeiren wilde van geen liefde weten. Aan de overzijde dook Ferber plots voor Biebauw op, maar de Unionspits kon niet afronden.

Op het half uur was het bij de eerste echte kans toch plots raak voor de Brusselaars. Ferber dribbelde zich vrij op rechts en vond aan de tweede paal Da Silva, die simpel kon binnenschuiven. De gelijkmaker liet gelukkig niet lang op zich wachten, want toen de thuisverdediging een vrijschop niet deftig wegkreeg, kon Emile Samyn van vrij ver tussen een woud van spelers binnenknallen.

Na deze treffer ging wit-zwart iets meer op de thuishelft voetballen, maar echte kansen kwamen er niet meer. Met 1-1 naar de kleedkamers dus.

Kort na de rust kon een attente Biebauw onheil vermijden toen Bertjens door de buitenspelval glipte. Beide ploegen bleven fel aan elkaar gewaagd, maar toch was ook de volgende kans voor de thuisploeg. Ferber lobde echter niet alleen over Biebauw maar ook over het doel. Verder had de Roeselaarse verdediging de zaak vrij goed onder controle, zelf gaan dreigen was echter nog een ander paar mouwen.

Op een scherpe voorzet van Kis kon Lépicier nog net op tijd de Roeselaarse meubels redden door de bal in corner te glijden. Even later kende KSVR de nodige dosis geluk toen Luvumbu vanop afstand op de lat kanjerde. Het aanvalsspel kwam dus alleen maar van de thuisploeg. En toch ging KSVR nog op een diefje met de drie punten lopen toen Mathieu Cornet in de blessuretijd een corner van Van Acker onhoudbaar in de winkelhaak kopte. Na vier opeenvolgende nederlagen nu dus toch een deugddoende overwinning.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]31′ Da Silva (1-0), 34′ Samyn (1-1), 90′ Cornet (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union SG[/av_cell][av_cell col_style=”]Kudimbana, Kis, Ferber, Da Silva, Morren, Luvumbu, Martens, Kindermans (68′ Massengo), Peyre, Bertjens (77′ Vercauteren) en Mboko (59′ El Banouhi)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, M. Monteyne (92′ Borry), Schmisser, Zolotic, Grisez, Lecomte (87′ Wieser), Lépicier, Van Acker, Seoudi, Samyn (77′ Cerigioni) en Cornet [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]De Silva (U), Zolotic, Seoudi, Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/SwoXhfNgl1Q’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]