Gisteren, op zijn achttiende verjaardag, ondertekende Ibrahim Kargbo Junior (03.01.2000, Freetown/Sierra Leone) een contract voor anderhalf seizoen, met optie voor een bijkomende seizoen, op Schiervelde. Kargbo, die zowel de Belgische als de Sierra-Leoonse nationaliteit heeft, trainde al een tijdje mee op Roeselare, maar is dus nu officieël verbonden aan onze club.

De aanvaller speelde onlangs mee met de Rode Duivels U18 (onder leiding van trainer Wesley Sonck) in een vriendschappelijk vierlandentornooi in Murcia (Spanje). Tegen Ierland en Nederland stond hij telkens in de basis. Tegen Tsjechië viel hij in de 64ste minuut in. In die eerste wedstrijd tegen Ierland scoorde hij trouwens ook het openingsdoelpunt.

De Belgische Sierra-Leonees kwam eerder uit voor Cristal Palace (ENG), Reading FC (ENG) en Germinal Beerschot.

We wensen Ibrahim alvast veel succes toe op Schiervelde.