[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Lépicier kwam terug uit blessure en verving de geschorste Van Acker in een verder ongewijzigd team. Alleen voor KSVR had de match nog echt belang, want wit-zwart wilde de kloof met Tubize zo groot mogelijk houden.

Het eerste gevaar kwam er al na vijf minuten op een Roeselaarse hoekschop, waarbij de Leuvense doelman nog in laatste instantie kon ingrijpen. Aan de overzijde besloot Kehli van dichtbij naast het doel van Biebauw. Een gekraakt schot van Dufour kende hetzelfde lot. Een assist van Godwin richting Brouwers viel net iets te scherp uit. Het meeste balbezit en de meeste kansjes voor KSVR dus in het openingskwartier.

Ook  bij een volgende snelle uitbraak van Godwin lukte het net niet toen Thamsatchanan er nog net een handje kon tussensteken. Het missen van de vele kansen brak KSVR zuur op toen Kehli even later tot tegen de doellijn doordrong en Storm de openingstreffer op een dienblaadje aanbood.

Achtervolgen dus en op een verre voorzet van Lecomte holde Cerigioni achter een kans aan. Ook hij vond de Leuvense keeper met de lange naam op zijn weg. Grisez krulde een vrijschop naast. Een onmondig wit-zwart moest dus met een achterstand naar de kleedkamers.

De tweede helft begon heel rommelig. KSVR vond het vrij goeie spel van voor de rust niet terug en OHL wachtte rustig af. Op het uur kreeg Grisez plots een ideale kans op corner van Dufour, maar hij kopte recht in de handen van Thamsatchanan.

De tijd tikte ondertussen weg en wit-zwart kreeg er ondanks veel gezwoeg maar geen schwung in. Een kwartier voor tijd maakte Zotsara Randriambololona (vanaf nu: Zout) zijn debuut. Lecomte probeerde het nog eens, maar hij mikte naast en over. Ook Gravenberch kon niet binnen het doelkader mikken.

In de allerlaatste minuut volgende toch nog de fel gecontesteerde gelijkmaker van kapitein Raphaël Lecomte. De lijnrechter vlagde buitenspel, ref Mesotten overrulede hem, Cerigioni besloot nog eerst op de keeper, en uiteindelijk tikte Lecomte de gelijkmaker binnen. Daar Westerlo en Tubize in de slotfase van hun wedstrijd een voorsprong prijsgaven, blijft de kloof voor aanvang van- play-off 3 dus ongewijzigd.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]23′ Storm (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Grisez (67′ Gravenberch), Aw, Lecomte, Lépicier, Dufour (76′ Randriambololona), Godwin, Brouwers (79′ Maletic) en Cerigioni[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Thamsatchanan, Schuermans, Hubert, Aguemon, Storm (84′ Tshimanga), Gorius, Kehli (82′ Kostovski), Diedhiou (65′ Vekemans), Libert, Persoons en Boulenger[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Persoons (L), Hubert (L), Godwin, Schuermans (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/BRphTnxUaxs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]