[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/03/slider_20180301_plancke.jpg’ attachment=’12211′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Johan Plancke, die met de (onder)steun(ing) van velen, KSV Roeselare bracht naar waar het tot op vandaag staat, slaat straks een wit-zwarte pagina om. Een wit-zwarte pagina die zowel duidt op de kleuren van stamnummer 134 als op de vele donkere dagen en mooie momenten die hij op Schiervelde heeft meegemaakt.

Langs deze weg willen we Johan bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet voor onze club de afgelopen zeven jaar. Met zijn steun zal het bestuur er dan ook alles aan doen om het werk van de afgelopen jaar succesvol verder te zetten.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]
Beste supporters,
Beste partners,
Beste medewerkers,

Zeven jaar terug zijn we de moeilijke uitdaging aangegaan. Samen met Yves, Brecht en Antoine hebben we in 2016 KSV Roeselare naar het professionele voetbal kunnen loodsen. Een rit met heel veel hindernissen, maar ook heel wat mooie momenten.

Vooral de lange terugrit met de supportersbus na het verlies op Patro Eisden zal me steeds bijblijven. Alle hoop op een plaats in 1B leek verloren. Toch kregen we enkele weken later het goede nieuws dat we, na weigering van de licentie aan WS Bruxelles, toch een stap hoger mochten zetten. Het daaropvolgende feestje in de Bistro is dan weer één van de mooie momenten die altijd in mijn geheugen gegrift zal staan.

Na heel lang nadenken heb ik deze week beslist om mijn ontslag als gedelegeerd bestuurder aan te bieden aan mvr. Hawken en de Raad van Bestuur. Dit werd door hen aanvaard.

Samen met hen zullen we op zoek gaan naar mijn nieuwe opvolger. Tot dan blijf ik op post en werk ik verder aan verschillende lopende dossiers. Ook nadien zal de opvolger op mijn volle steun kunnen rekenen.

Daarnaast wil ik heel veel mensen bedanken waar ik het geluk heb gehad om de afgelopen jaren mee samen te werken. Uit vréés iemand te vergeten wil ik me beperken tot één iemand.

Ann was op Schiervelde zowel mijn linker- als rechterhand. De laatste jaren heb ik steeds op haar steun kunnen rekenen, ook in de vele donkere dagen. Ik weet dat mijn beslissing voor haar moeilijk is, maar weet ook dat ze mij een nieuwe uitdaging volledig gunt. Samen met Dirk staat ze steeds klaar voor de club en daar heb ik eeuwig respect voor.

Met sportieve groeten,

Johan Plancke
[/av_textblock]