[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/03/slider_20180325.jpg’ attachment=’12311′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Momenteel is de heraanleg van P1 (Parking Expo) volop bezig. Daardoor zal deze parking komende zondag (en alle andere resterende thuiswedstrijden) niet beschikbaar zijn.

Supporters kunnen parkeren op PREO (Parking REO Veiling) aan de overkant van de Diksmuidsesteenweg. P2 en P3 blijven beschikbaar voor VIP’s, medewerkers en pers.
[/av_textblock]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/03/20180322.png’ attachment=’12306′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]