[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/slider_20180410_met.jpg’ attachment=’12560′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Afgelopen zondag werd de doelstelling van Play-Off III gehaald. Het punt in Westerlo zorgde ervoor dat KSV Roeselare samen met KV Mechelen, KFCO Beerschot Wilrijk, OH Leuven en K Lierse SK volgend seizoen mag aantreden in de Proximus League.

Ook in onze tweede thuiswedstrijd van deze mini-competitie pakken we uit met een ticketactie. Alle abonnees hebben voor deze wedstrijd recht op twee extra, gratis, tickets in het vak van je abonnement.

Hoe kan je als abonnee deze twee tickets bemachtigen?

  • Op voorhand op de dienst ticketing (open van 9u tot 12u en van 14u tot 17u)
  • Aan het loket op zondag vanaf 15u00

Deze actie is enkel geldig voor betalende abonnees en niet toepasbaar op VIP-formules.
[/av_textblock]