[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_finance.jpg’ attachment=’10242′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Het seizoen 2017-2018 loopt stilaan op zijn einde en daarom leggen we de bal richting volgend seizoen al even in jouw kamp. Via deze enquête willen we jullie mening horen. De vragenlijst invullen duurt slechts vijf minuten. Onder de deelnemers verloten we twee gesigneerde wedstrijdballen.

Klaar om in te vullen? Klik dan vlug op onderstaande knop!
[/av_textblock]

[av_button label=’Enquête’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefDUaZFIcTfdPkURcaAmEc-h63yQ2iShQ4i0Ez5t90uU7AuA/viewform?usp=sf_link’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue836′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]