[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/04/20170320.jpg’ attachment=’6180′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De Licentiecommissie van de KBVB heeft in haar vergadering van vandaag, 11 april 2018, beslist om KSV Roeselare een licentie toe te kennen voor 1A, 1B en eerste amateurklasse voor het seizoen 2018-2019.

Onze club voldoet dus zonder problemen aan alle voorwaarden om ook volgend seizoen te mogen deelnemen aan de Proximus League. Na het sportieve behoud afgelopen zondag volgt nu dus ook de extra-sportieve bevestiging.
[/av_textblock]