[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Scheidsrechter voor zondag is Wesli De Cremer. Vito di Vincenzo en Brecht Devriese zullen hem assisteren. Jasper Vergoote is de vierde man. Hij floot dit seizoen al eerder KVC Westerlo – KSV Roeselare (4-0) en KVC Westerlo – KSV Roeselare (2-1). Het is het derde treffen tussen De Cremer, KVC Westerlo en KSV Roeselare van dit seizoen.
  • Lecomte en Dufour staan momenteel op twee gele kaarten. Bij een volgende gele kaart zijn ze automatisch geschorst voor een volgende wedstrijd.
  • Abonnees kunnen voor zondag twee gratis tickets verkrijgen. Alle info over deze actie vind je hier.
  • Zakken de lentekriebels ook al tot in jouw benen? Zet dan jouw loopschoenen klaar voor de derde editie van de Oltegoare Run. Dankzij de ouderraad van KSV Roeselare Jeugd kan jij terug jouw energie kwijt op een pittig parcours op Schiervelde. Hier vind je alvast alle nodige info om ‘oltegoare’ de nodige meters af te haspelen.
  • Van 30 juli 2018 tot en met 3 augustus 2018 vindt de 29ste editie van de Jeugdvoetbalweek plaats. Alle info hierover vind je op deze pagina.
  • Er viel dubbel heugelijk familienieuws te rapen. Medewerkster Saskia Debie werd op 3 april mama van dochter Cézanne. Op 29 maart werd Evert Stroobant dan weer papa van Noud.

[/av_textblock]