[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Na de nederlaag van Tubize tegen Union had de wedstrijd op Schiervelde ook voor Westerlo geen belang meer voor het behoud en hoopten de supporters op een aangename pot voetbal tegen de Kempenaren. KSVR-trainer Condom gunde speelgelegenheid aan enkele andere gezichten, zodat doelman Yves De Winter en Gravenberch voor het eerst dit seizoen aan de aftrap van een competitiewedstrijd verschenen.

De eerste kans was voor de bezoekers. Aan de tweede paal jaste Oto’o een voorzet van Buyl hoog over. Verder vooral veel middenveldspel en weinig doelgevaar in een kabbelende eerste helft. Na een half uur toch ook een eerste mogelijkheid voor wit-zwart toen Cornet net onder een hoge voorzet van Aw doorging. Dit inspireerde ook Westerlo tot een kans. Het schot van Naessens werd gepareerd door De Winter. Even later mocht dezelfde Naessens na balverlies van Zolotic alleen op doel af, maar hij mikte naast. Wieser blesseerde zich in die fase en moest van het veld gedragen worden.

Geen verdere kansen meer voor de rust en dus met 0-0 naar de kleedkamers.

Na de rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, met dus opnieuw twee fel aan elkaar gewaagde ploegen. De eerste echte kans was opnieuw  voor de bezoekers: op corner kopte Rommens van dichtbij, De Winter redde knap. KSVR van zijn kant toonde nu meer drang naar voren, maar het bleef uiterst moeilijk om uitgespeelde kansen te creëren.

Plots kwam er toch een uitgelezen mogelijkheid voor Lecomte die zich eerst knap vrijspeelde en dan onbegrijpelijk naast mikte. Even later was KSVR zelfs nog dichter bij de openingstreffer toen Samyn zijn schot via de handen van Van Langendonck op de paal zag afketsen, waarna Maletic de rebound onvoldoende kon beroeren. Even later kreeg Godwin een tweede gele kaart voor wat De Cremer als een schwalbe interpreteerde.

Geen goals dus en voor de derde keer 0-0 in vier play-offwedstrijden.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]De Winter, M. Monteyne, Gravenberch, Kompany, Aw, Zolotic, Van Acker (70′ Lépicier), Wieser (41′ Samyn), Lecomte,Godwin en Cornet (56′ Maletic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Langendonck, Biset, Dewaele (46′ Corstjens),Van Eenoo, Naessens, Buyl, Heymans (58′ Alessandro), Soumah, Rommens, Van den Bogaert en Oto’o (70′ Van Genechten)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Cornet, Aw, Van Eenoo (W), Samyn, Van Genechten (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]85′ Godwin (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/O5jLcFg4FUE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/ocg6QxzLUhs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aBijXU-5H7Y’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]