[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Trainer Condom koos voor dezelfde elf die vorige week in Union een prima wedstrijd speelden. In de reguliere competitie kon KSVR dit seizoen nog niet scoren in het Westelse Kuipje (4-0 en 0-0) en het wilde daar nu verandering in brengen. Het begon alleszins gezwind en aanvallend aan de partij.

De eerste kans was echter voor Westerlo, maar Naessens kreeg de bal eerst niet goed onder controle en ging daarna te opzichtig neer. Balverlies van Schmisser zette Naessens op weg naar een nieuwe kans, maar dit keer vond de thuisspits Biebauw op zijn weg. Aan de overzijde probeerde Godwin het met een verrassend dropschot, maar Van Langendonck kon in corner werken. Een best prettige beginfase dus.

Hierna verwaterde het spel echter een beetje. Beide teams bleven immers volop aan elkaar gewaagd en de verdedigingen haalden de bovenhand. Wit-zwart ontsnapte aan een achterstand toen Soumah op hoekschop op de lat kopte. Dik vijf minuten voor de rust volgde dan toch ook nog eens een Roeselaarse mogelijkheid toen Van Acker van net buiten het strafschopgebied naast knalde. Ook Godwin schoot nog eens in de handen van de Westelse doelman. Een logische 0-0-ruststand dan ook.

De tweede helft begon met een prima save van Biebauw op kopbal van Naessens. Even later trapte Rommens een vrijshop op de lat. Westerlo wilde nu de forcing voeren en KSVR moest achteruit. Zo had Biebauw een nieuwe knappe redding nodig op poging van alweer Naessens. Waarna het thuisoffensief vrij vlug ging liggen.

Het enige gevaar bleef echter nog steeds van Westerlo komen en in een nieuw duel met Naessens toonde Biebauw zich alweer de sterkste. Waarna de Kempenaren weer forser gingen drukken en Biebauw nog eens al zijn kunsten moest tonenĀ  op een kopbal van Soumah. Na een tweede helft waarin KSVR er helemaal niet aan te pas kwam, sleepte het toch een punt uit te brand, wat het helemaal te danken had aan Wouter Biebauw, die zijn ploeg in zijn eentje overeind hield enĀ  in play-off 3 nog ongeslagen is. En met dit punt is het behoud na drie wedstrijden al helemaal zeker!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Langendonck, Biset, Dewaele, Van Eenoo, Naessens, Buyl (65′ De Ceulaer), Heymans (76′ Osaguona), Soumah, Rommens (57′ Alessandro), Van den Bogaert en Oto’o[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman (68′ M. Monteyne), Schmisser, Kompany, Grisez, Van Acker, Zolotic, Lecomte, Dufour (84′ Wieser), Godwin en Cerigioni[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lecomte, Schmisser, De Ceulaer (W), Kompany, Dufour[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Damme[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/sNcUqGnCBeQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]