AFC Tubize – KSV Roeselare

Zondag 22 april 2018 | 16u00
Stade Leburton | Tubize
MD05 | Play-Off III Proximus League

Zondag om 16 uur speelt KSVR tegen AFC Tubize voor de 5de en voorlaatste speeldag van Play off 3 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd op verplaatsing in het Stade Leburton en het duel zal op gang worden gefloten door Jordy Vermeire, bijgestaan door Ruben WynsMichael Geerolf en 4de official Denis Vanbecelaere. De jongens uit de provincie Waals-Brabant eindigden vorig seizoen op de 5de plaats in de eindrangschikking van 1B en speelden daarop Play Off III, die ze uiteindelijk wonnen. Dit seizoen eindigden de geel-roden op de 8ste en laatste plaats in de eindrangschikking. Tijdens het eerste periodekampioenschap won KSVR er met 1-2, in de tweede periode werd het 0-0. Afgelopen weekend werd er door ‘Les Sang et Or‘ nog met 0-1 tegen Union verloren, waardoor de degradatie zeker is geworden. Esvee staat aan de leiding in Play Off 3 en kan voor het prestige dit duel best goed aanvangen, zodat KVC Weserlo niet dichterbij sluipt in de rangschikking.

TEAMNIEUWS
Selectie Nog niet bekend
Geblesseerd Damman, Monteyne PJ, Wieser
Geschorst Godwin (1/1)

REFEREES
Referee Jordy Vermeire
Assistent Referee Ruben Wyns
Assistent Referee Michael Geerolf
4th Official Denis Vanbecelaere

Jordy Vermeire stond al drie maal aan de leiding bij een wedstrijd van KSV Roeselare dit seizoen. Alle drie de wedstrijden vielen in de eerste periode.