KSV Roeselare – KVC Westerlo

Zondag 15 april 2018 | 16u00
Schiervelde | Roeselare
PO04 | Play-Off III | Proximus League

Zondag om 16 uur speelt KSVR tegen KVC Westerlo voor de 4de speeldag van Play Off 3 in het voetbalseizoen 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en de match zal op gang worden gefloten door Wesli De Cremer, bijgestaan door Vito Di VincenzoBrecht Devriese en 4de official Jasper Vergoote. De jongens uit de Zuiderkempen eindigden vorig seizoen op de zestiende en laatste plaats in 1A en degradeerden daardoor naar 1B. Daar eindigden de geel-blauwen op de 7de plaats in de eindrangschikking en waren daardoor net als KSVR veroordeeld tot Play Off 3. Tijdens het eerste periodekampioenschap dit seizoen eindigde het onderlinge duel op 0-0, tijdens de tweede periode werd het een 2-1-overwinning voor KSVR. Westerlo staat na 3 speeldagen in de nacompetitie op de tweede plaats met 2 punten achterstand op wit-zwart. Afgelopen weekend eindigde de heenwedstrijd op 0-0, waardoor KSVR nu al zeker is van het behoud.

TEAM
Selectie Biebauw, Monteyne M, Aw, Borry, Van Acker, Lecomte, Maletic, Godwin, Kompany, Zolotic, Zout, Grisez, Lépicier, Samyn, Gravenberch, Van Cauwenberghe, Cornet, Kargbo, Wieser, De Winter
Geblesseerd Schmisser, Brouwers, Damman, Monteyne PJ, Lemoine
Geschorst Niemand
Extra Lecomte en Dufour staan op één gele kaart van één speeldag schorsing

REFEREES
Referee Wesli De Cremer
Assistent Referee Vito Di Vincenzo
Assistent Referee Brecht Devriese
4th Official Jasper Vergoote

De Cremer floot eerder dit seizoen al KVC Westerlo – KSV Roeselare (4-0) en KVC Westerlo – KSV Roeselare (2-1). Het is dus het derde treffen tussen De Cremer, KVC Westerlo en KSV Roeselare van dit seizoen.

STATS
KSV RoeselareKVC Westerlo
4de met 21 punten1ste periode7de met 12 punten
7de met 14 punten2de periode6de met 15 punten
5de met 35 puntenAlgemeen klassement7de met 27 punten
1ste met 23 puntenPlay-Off III2de met 21 punten
Cornet (5)Meeste doelpuntenNaessens (8)
Biebauw (2790’/2790′)Meest aantal minutenCorstjens (2116’/2790”)
TICKETS
  • In onze tweede thuiswedstrijd van deze mini-competitie pakken we uit met een ticketactie. Alle abonnees hebben voor deze wedstrijd recht op twee extra, gratis, tickets in het vak van je abonnement. Deze tickets kan je bemachtigen op voorhand aan op de dienst ticketing of zondag aan het loket vanaf 15u00. Opgelet, deze actie is enkel geldig voor betalende abonnees en niet toepasbaar op VIP-formule
  • Alle info omtrent onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.