[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_batjes_2.jpg’ attachment=’13773′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jipzjb4f’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_button label=’DOE EEN BATJE’ link=’page,13370′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue827′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#48cfad’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jipzlwtu’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]