[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/07/slider_vlaggen.jpg’ attachment=’8432′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jivtadeq’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jivtfr2y’ admin_preview_bg=”]
Daarnet ontving gerechtigd correspondent Ann Van Poucke een positief rapport van de licentiemanager. Dit betekent dat de licentiemanager een positief advies geeft aan de Licentiecommissie van de KBVB, die heel binnenkort de geslaagde tussentijdse controle moet bevestigen.
[/av_textblock]