[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_yaganben3.jpg’ attachment=’13597′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-18gwr03′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-w1hhw3′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ji4l8wh1′ admin_preview_bg=”]
Daarnet, nadat hij deze middag met succes de medische tests had afgelegd, ondertekende Ben Yagan (09.05.1995, Brussel) een contract voor één seizoen plus optie op een bijkomend seizoen. Hij zal komend seizoen spelen met het nummer 7.

De rechtsbuiten/schaduwspits met de Belgische en Armeense nationaliteit komt over van KFC Dessel Sport. Dessel speelde afgelopen seizoen de eindronde in de hoogste amateur liga. In totaal speelde hij 33 wedstrijden mee waar hij 4 maal wist te scoren.

Yagan genoot zijn opleiding bij Diegem Sport waar hij opgemerkt werd door OH Leuven. Via de Leuvenaars en KSK Heist kwam hij bij KFC Dessel Sport terecht. Komend seizoen zal hij dus onze wit-zwarte kleuren verdedigen.

We wensen Ben alvast veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’13603,13602,13601,13600′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-ji4py4y5′ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]