[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_danzell.jpg’ attachment=’14034′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jjdag0b9′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjdaqrbq’ admin_preview_bg=”]
Wat al een tijdje in de lucht ging, is nu ook officieel, de 24-jarige Danzell Gravenberch, zal ook komend seizoen onze wit-zwarte kleuren verdedigen. Hij komt op huurbasis over van Reading FC.

De Amsterdammer werd door de Engelse tweedeklasser vorig seizoen ook aan ons uitgeleend. Het jeugdproduct van Ajax bewees op het einde van vorige seizoen zijn kwaliteiten aan trainer Jordi Condom Auli en kan straks hopelijk diezelfde lijn doortrekken.

Gravenberch trainde al vanaf dag één heel gemotiveerd mee op Schiervelde en speelde afgelopen vrijdag ook één helft mee in de oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht. Vorig seizoen speelde hij nog met het nummer 22, dit seizoen koos hij voor het nummer 17.

We wensen Danzell alvast veel succes toe komend seizoen op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]