[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_20180705_camargo.jpg’ attachment=’13988′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-60lso1′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-12h7eu9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-vno8yp’ admin_preview_bg=”]
We zochten een plaatsje in de schaduw en maakten vandaag kennis met Braziliaan Andrei Camargo. Wat zijn ambities zijn en wat hij verwacht van de wedstrijd Brazilië – Beglië kan je via onderstaand interview te weten komen.

Het interview met ondertittels bekijken? Klik dan op het linkse icoontje rechtsonderaan de video.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_video src=’https://youtu.be/J3eLAOatZEE’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jj8b36b2′]