[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-1tcxdnt’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-16wnasp’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2lwd1l’ admin_preview_bg=”]

  • Morgen vertrekt het eerste elftal richting Reading, waar ze een driedaagse stage afwerken. Om 06u50 vertrekt de bus vanop Schiervelde richting het Millennium Madejski Hotel in Reading, vlak naast het stadion. Op 17u00 staat een eerste trainingssessie op het programma op Hogwood Park. Vrijdag staat een dubbele sessie ingepland (om 09u30 en 17u00). Op zaterdag is er de oefenwedstrijd tegen Crawley Town FC waarna de spelers terugkeren richting België.
  • Tickets voor de wedstrijd tegen Crawley Town FC (om 15u00 plaatselijke tijd) zijn beschikbaar aan de loketten ter plaatse voor slechts 10 pond.
  • In de marge viel er ook nog wat transfernieuws te rapen. Martijn Monteyne die einde contract was trekt naar FC Gullegem. Zijn broer Pieter-Jan Monteyne (eveneens einde contract) trekt naar VW Hamme. Raphaël Lecomte (eind contract) ondertekende dan weer een overeenkomst bij R. Exc. Virton.
  • De nieuwe abonnementen zijn maandag aangekomen op de club en alles wordt momenteel geconfigureerd. Van zodra deze beschikbaar zijn om af te halen laten we dit weten via onze communicatiekanalen.
  • Gisterenavond vond een overleg plaats tussen de supportersclub en onze coach. Daar werd besproken hoe de supportersbeleving en de band tussen de supporters en spelers vergroot kan worden. In de toekomst zullen ook nog meer fantalks georganiseerd worden.

[/av_textblock]