[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_kortrijk.jpg’ attachment=’14040′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-101ooyd’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-vdsgd1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjepj9rs’ admin_preview_bg=”]
Donderdag speelt KSV Roeselare zijn tweede oefenwedstrijd op Schiervelde tegen KV Kortrijk. Deze wedstrijd start om 19u00.

Een ticket voor deze wedstrijd kost slechts 5 euro (zowel zit- als staanplaatsen). Tickets kunnen aangekocht worden op de dienst ticketing deze middag en morgen van 14u00 tot 17u00. Donderdag blijft de dienst ticketing, zoals steeds op wedstrijddagen, gesloten. De loketten gaan wel open vanaf 18u00.

Voor supporters van KV Kortrijk is morgen ook het bezoekersvak open.
[/av_textblock]

[/av_one_full]