[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_retro_anderlecht.jpg’ attachment=’13766′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jj5hkbji’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-vj5coq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj5hjw2u’ admin_preview_bg=”]
Komende vrijdag staat de eerste oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht gepland. Aangezien België om 20u00 speelt in de kwartfinale tegen Brazilië op het WK 2018 in Rusland wordt de wedstrijd op praktische- en veiligheidsredenen verplaatst van 18u00 naar 15u00.

Wie reeds tickets kocht kan deze op het secretariaat inruilen voor het aangekochte bedrag of een ticket voor een andere wedstrijd van KSV Roeselare naar keuze. Kan je er nog steeds bijzijn, dan blijft het ticket geldig voor de wedstrijd.
[/av_textblock]

[/av_one_full]