[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_crokycup.jpg’ attachment=’14841′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jl0udv00′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jl0ujvu6′ admin_preview_bg=”]
In de vijfde ronde van de Croky Cup (Beker van België) speelt KSV Roeselare komend weekend tegen Olympic Club de Charleroi, dat gisteren won tegen KVC Houtvenne met 0-1. De ploeg van ex-spelers Bochet en Seoudi komt dit seizoen uit in de Tweede Amateurklasse.

Doordat de Henegouwers over voldoende accomodatie beschikken volgens de reglementen van de KBVB vindt de wedstrijd plaats in hun stadion. De wedstrijd wordt afgewerkt op zondag 26 augustus 2018 om 16u00.
[/av_textblock]