[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d0g5t5s’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c0mzwzk’ admin_preview_bg=”]
Trainer Condom voerde opnieuw enkele wijzigingen door: Dufour keerde terug uit schorsing, Kompany en Godwin verschenen opnieuw in de ploeg en Gravenberch was voor het eerst dit seizoen bij de elf. Er was bedroevend weinig volk voor deze 1B-affiche.

De thuisploeg had onmiddellijk een bijna-kans toen Henry een voorzet van Vidémont in de handen van Biebauw devieerde. Waarna KSVR onmiddellijk poogde mee te spelen, met onder andere een paar vrijschoppen. Camargo trapte één daarvan in de handen van Defourny. Op een volgende vrijschop kwam Van Kessel in schietpositie, maar hij had net iets te veel tijd nodig om af te drukken.

Aan de overkant liet Biebauw zich niet verrassen op een lobschot van Bueno. Op corner van Camargo schoot van Kessel in de handen van Defourny. Het laatste wapenfeit meteen van de Roeselaarse spits, die zich even voordien geblesseerd had in een duel met de thuisdoelman.

De Tubeekse grasmat liet weinig oogstrelend voetbal toe, en het spektakel was dan ook niet echt hoogstaand. KSVR deed de meeste moeite om er iets van te maken, maar toen de doorgebroken Samyn in verdachte omstandigheden neerging, wilde ref Vermeire van geen liefde weten. Even later deelde dezelfde ref in één fase wel kwistig gele kaarten uit aan De Smet en Camargo.

Op corner van Camargo kopte Borry voorlangs. De thuisploeg trok zich massaal terug, en KSVR dreigde vooral op stilstaande fasen, maar kon voor de rust niet scoren.

Ook na de rust bleef wit-zwart naar de eerste seizoenszege zoeken. Godwin daagde plots alleen voor Defourny op, maar mikte onbesuisd naast. Ook Tubize toonde nu toch iets meer voetballende intenties richting de twee eenzame supporters achter het doel van Biebauw.

Op een cornervariatie van Camargo mikte Dufour te slap in de handen van Defourny. Net over het uur kwam de mooiste kans tot dan toe eraan toen De Smet een prima voorzet van Borry rakelings naast het doel kopte. Wit-zwart bleef de betere ploeg en Samyn kon een flankvoorzet van Godwin net niet beroeren. Even later mikte Samyn naast, op voorzet van opnieuw Godwin. Scoren bleef dus een uiterst moeilijke opgave voor de bezoekers. Samyn probeerde het nog eens, maar ook nu kwam Defourny niet in de problemen.

De eerste 0-0 van het seizoen was dus een feit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-blyazsw’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bd3f874′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-an3yyio’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9vbsvds’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-94f4m5c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bnniu8′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87xxkdc’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7gkrlog’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6xrrlpc’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6rgmqf4′]Defourny, Rosenthal (75′ Diawara), Garlito, Bueno (56′ Schuster), Vidémont, Henry, Ba, Nirisarike, Lippini, Goudiaby en Touré[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6apmwxs’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5y9bif4′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5bcdam8′]Biebauw, Camargo, Gravenberch, Kompany, Borry, Zolotic, Van Acker (87′ Lépicier), Dufour, De Smet (81′ Yagan), Godwin en Van Kessel (26′ Samyn)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-gutbk0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-48tdvr4′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-dzkr9c’]Zolotic, De Smet, Camargo, Ba (T), Garlito (T), Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3induf4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-a5e1r4′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2f4dpgg’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-761lds’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5mwurk’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3zqd8g’]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/TL-chTqSQro’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jl0vymks’]

[/av_one_full]