[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-bevs6re’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aemhg3e’ admin_preview_bg=”]
Op eigen veld kenden de beloften van Stijn Meert weinig verhaal tegen een te sterk Beerschot-Wilrijk, dat met onder meer debutant Gertjan De Mets en ex-KSVR’er Jimmy De Jonghe op Schiervelde liefst acht jongens van de A-kern liet opdraven. Dat resulteerde nog voor de rust in doelpunten van Wilms (vanop afstand), Abaz (vanuit buitenspel na een aflegger van Kasmi) en Vancamp (die kort na de 0-2 via een Roeselaars been op hoekschop de beslissende derde treffer tegen de touwen schoof).

KSVR kwam na de rust beter uit de kleedkamer en kwam een paar keer dicht bij de 1-3 maar moest ook in de tweede helft het spel grotendeels ondergaan. Bij een dit seizoen grondig verjongd wit-zwart kwamen van het eerste elftal alleen Laverge, Devos, Ballegeer en Kargbo in actie.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9v6ojne’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-8xs32u2′]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]23′ Wilms (0-1), 33′ Abaz (1-1), 36′ Vancamp (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Laverge, Carels, Pieters, Timmerman, Devos, Bourgois (60′ Naessens), Ballegeer, Verlinde (80′ Bakelandt), Terbeche (46′ Verstraete), Beel (70′ Holvoet) en Kargbo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KFCO Beerschot-Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Lejoly, Kardes (65′ Kesteleyn), Heyvaert, Van Den Bergh, De Jonghe, De Mets (46′ Vereeck), Wilms, Kasmi (46′ Ndombasi), Vancamp (46′ De Keersmaecker), Abaz en Kule Mbombo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Bourgois, Verstraete, Veereck (B), Heyvaert (B), Kargbo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Bossuyt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]