[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jktmzypy’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-auolc2c’]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=” av_uid=’av-9mlza2c’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jktkvd5o’ admin_preview_bg=”]
In een eerste van drie bekermatchen pakten de KSVR-beloften gisteren verdiend de drie punten op het veld van Moeskroen. Wit-zwart drong de thuisploeg met vier uitgespeelde kansen al van in de eerste helft terug op de eigen helft. Na een voorzet vanop links van Carels kon Glenn Verstraete er uiteindelijk 0-1 van maken. Ook Holvoet en Beel kwamen hierna nog dicht bij een goal. Vanuit het niets werd het kort erna op een haar na 1-1 toen de ref plots naar de stip wees. Gelukkig voor de bezoekers toonde Laverge zich bij de pinken en bleef de Roeselaarse voorsprong op het bord.

Hetzelfde spelbeeld na de rust. Roeselare bleef baas maar liet net als in de eerste helft – met opnieuw kansen voor Holvoet en Carels – na om de score verder uit te diepen. De thuisploeg kwam in de slotfase nog stevig opzetten maar op karakter hielden de KSVR-youngsters de schaapjes op het droge. Een knappe start dus voor de jongens van Stijn Meert, die komende maandag om 20 uur op eigen veld de competitie openen tegen reeksgenoot Beerschot-Wilrijk.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9sc9z6c’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=” av_uid=’av-vpiplg’][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-95djgk4′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8eu5644′][av_cell col_style=” av_uid=’av-89cljlg’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7f7nbx0′]20′ Verstraete (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-740p5p0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-6hlwnuc’]R. Excel Mouscron[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-61d6ums’]Nna Noukeu, Evrard, Khanouri, Damjanac, Demir, Henneuse, Faouzi (65′ Ngoy), Kalonji (72′ Mone), Palmieri (55′ Balepe), Debaisieux en Ippolito (55′ Vroman)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5tc2r9w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5go75dg’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4qtkhp0′]Laverge, Devos, Pieters, Timmerman, Denis, Bourgois, Ballegeer, Beel (70′ Bakelandt), Holvoet (57′ Verlinde), Carels (79′ Naessens) en Verstraete (89′ Dumont)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4bmczlg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-3q1tb9w’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3ntfslw’]Holvoet, Evrard (M), Devos, Damjanac (M), Bourgois[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2zdj9o4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2iuksus’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-278zd5g’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1jfpb78′][av_cell col_style=” av_uid=’av-16gigt0′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2hywyc’]Shkumbin[/av_cell][/av_row]
[/av_table]
[/av_one_full]