[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9z7f0wl’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-8wqp251′ admin_preview_bg=”]
Met goals van Ibrahim Kargbo Jr., Glenn Verstraete en Alessandro Beel nam een dominant wit-zwart een blitzstart. Een strafschoptreffer na rust en een tweede thuisgoal na dik zestig minuten bracht de spanning terug in de match. In een beter slotkwartier kwamen de troepen van Stijn Meert nog een paar keer dicht bij de verlossende 2-4. Een op basis van een prima eerste helft meer dan verdiende eerste competitiezege voor de Roeselaarse youngsters.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8czrcol’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-r4nsph’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6zm7kz9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-6lzdtv9′]R. Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ee85it’]Bottequin, Kinkela Manz (72′ Akasri), Kitoko, Boujida (63′ Am. Bah), El Bakkali, Likau Bitoma Biaby, Lemaire, Al. Bah, Ponda Vinda, Rukoza Hishai (29′ Allachi) en Castro Galeano[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5wljlg5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-57p9ndh’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4zvu1px’]Laverge, Carels, Pieters, Timmerman, Devos, Ballegeer, Bourgois, Verlinde (80′ Vanbrabandt), Beel (63′ Terbeche), Verstraete (84′ Dumont) en Kargbo (88′ Naessens)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-478izn9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-3qxlvhx’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3m48g51′]Allachi (U), Beel, Lemaire (U), Kargbo, Al. Bah (U), Verstraete[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-bf6ac5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-9w3ovp’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6w7y2d’]87′ Allachi (2x geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1ssi8mt’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1bzuenp’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-wc31xx’]Domtchueng[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]