[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/05/slider_jeugdcomplex.jpg’ attachment=’7273′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jks1dvbu’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jks1mydp’ admin_preview_bg=”]
Vanavond openen de beloften hun seizoen traditioneel met de Beker van België. Het team van Stijn Meert speelt vanavond om 20u00 in Royal Excel Mouscron (Rue Barrière Leclercq in Dottignies) in hun eerste groepswedstrijd.

De achtien geselecteerden zijn Andries, Bakelandt, Ballegeer, Carels, Denis, Devos, Dumont, Timmerman, Laverge, Beel, Bourgois, Holvoet, Naessens, Pieters, Vanbrabandt, Verlinde, Verbrugge en Verstraete
[/av_textblock]