[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_lentz.jpg’ attachment=’15550′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-21txrx7′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1kspau3′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1dhwkez’ admin_preview_bg=”]
Nadat hij deze ochtend reeds meetrainde ondertekende Gilles Lentz (01.02.1992) en contract voor één seizoen plus optie voor een bijkomend seizoen op Schiervelde. De doelman komt over van KV Kortrijk waar hij einde contract was.

De 26-jarig doelman is geen onbekende op Roeselare. Tussen 2012 en 2015 stond hij in 92 wedstrijden onder de lat bij Esvee. In de zomer van 2015 versierden zijn goeie prestaties een transfer naar KV Kortrijk. Bij de Kerels kon hij niet doorbreken en werd hij in het seizoen 2016-2017 uitgeleend aan Cercle Brugge KSV. In 1B stond hij 18 wedstrijden onder de lat tot Paul Nardi neerstreek op Jan Breydel.

De Luikenaar vervangt Yves De Winter, die vertrekt naar Royal Antwerp FC. De Lierenaar speelde vijf officiële wedstrijden voor Roeselare, waaronder de bekerwedstrijd van vorige week tegen Olympic Charleroi.

We wensen Yves alvast veel succes toe in zijn verder carrière en heten Gilles Lentz van harte welkom (terug) op Schiervelde.
[/av_textblock]

[av_video src=” mobile_image=” format=’16:9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-jn95i3′]