[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_aoulad.jpg’ attachment=’15575′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jliju1g7′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlij6dc8′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlijc372′ admin_preview_bg=”]
Geen twee zonder drie. Deze avond, net voor het verstrijken van de deadline, ondertekende Mohammed Aoulad (29.08.1991, Brussel) een contract voor twee jaar op Schiervelde. De centrumspits komt over van het Marokaanse Wydad Casablanca, waarmee hij vorig jaar de Afrikaanse Champions League won en meespeelde in het WK voor clubs. Eerder speelde hij voor o.a. STVV, KVC Westerlo en R. Union St.-Gilles.

Aoulad is morgen nog niet speelgerechtigd aangezien dit over een buitenlandse transfer gaat. De Belgische Marokaan koos voor het nummer 20.
[/av_textblock]